Как да спечелите сърцето на алфа жена?

Бъдете търпеливи
41
Как да спечелите сърцето на алфа жена?
Снимка: Istock

Алфа жените са родени лидери. Те са такива във всички аспекти от живота си – в отношенията, в работата, във връзките. Те умеят да управляват сами живота си. Не позволяват някой да им казва как да действат. Алфа жените може да изглеждат студени и доминиращи, властни и трудни като характери, но всичко това е на повърхността. Ако успеете да превземете сърцето на алфа жена, тя ще ви даде цялата си любов. Може да е трудно да успеете, но не е невъзможно, а и усилията си заслужават, защото жените от тази порода са наистина специални.

Как да спечелите сърцето на алфа жена? Ето 10 начина да успеете.

1. Взимайте решенията, бъдете инициативни.

Ако се опитвате да привлечете вниманието на алфа жена, постарайте се тя да забележи колко инициативни и смели можете да бъдете. Демонстрирайте, че можете да ръководите. Оставете впечатлението, че имате смелостта да взимате нещата под свой контрол. Това ще ѝ направи добро впечатление и ще я накара да ви забележи.

2. Бъдете креативни.

Алфа жените обикновено са талантливи. Те мислят извън общата картина и креативността, изобретателността и оригиналността ги привличат. За да спечелите сърцето на алфа жена, бъдете креативни във всичко, което правите – от организацията на срещите и вечерята до подаръците и подхода ви към живота като цяло.

3. Отстоявайте позицията си.

Алфа жените не обичат мекушави мъже, които се разколебават лесно. Проявите ли повече твърдост, непоколебимост, подплатени с аргументи, това несъмнено ще впечатли алфа жената.

4. Бъдете страстни и непредсказуеми.

Алфа жените са доминиращи във всяко отношение, включително и в леглото. За да грабнете сърцето им и да покорите неукротимата им същност, бъдете по-диви, страстни, не се страхувайте да опитвате нови неща.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
0
 
! Отговори
Има история преди 2 години
Фирмите назначават за връзки с клиенти хора от райони с които развиват бизнес. Основателите са обикновено технически кадри започнали през 80-те, компетентни и пътуващи постоянно. Гаражите им с Астън Мартин и Ферари. Маорката беше перфектна сякаш за такъв. Но не го понесе. Те нямат нищо вътре освен професия. Тя си направи бизнес в Австралия и работи с тази фирма. Бяхме добри колеги. Може би трябва да и пиша някой ден.
28
0
 
4
 
! Отговори
В. до 33 преди 2 години
Познавах такава колежка. Полинезийка. Най-красивста раса. Не можа да издържи в Европа и се прибра в НЗ.
27
0
 
11
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 2 години
До Киро Х/ Може да Ви се вижда страно ,но аз харесвам жените със загатнати монголоидни черти.Добре ,че в България ги има много ,доставят ми естетическа наслада.Като правило високообразованите азиатки с добър произход, приличат на изящни порцеланови статуетки.
26
0
 
7
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 2 години
- И така колеги, най-доброто лечение за жената в депресия е сексът.Студент:- А как да ги доведем до депресия...!? А сега моят случай.Е, казах го на съпругата ми ,но само бързата ми реакция, останала от спорта ме спаси от един як шамар,но не и от сърденето.Поне не ме остави гладен.Вече съм стар за такива упражнения.Ще се подмажа,по някакъв начин ,иначе не е интересно
25
3
 
2
 
! Отговори
Пешо преди 2 години
Бе не знам - кариеристките спадат ли към алфа - екземплярите, ама да ви кажа - две години загубих с една от Софийския университет. Гонеше образование , кариера. На *** се правих, какво ли не измислях - е - не се получи, в леглото бе като неодушевен предмет - талпа. Та оставих я да се бъхта с науките и кариерата, то все едно бе да се блъскаш в стена
24
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Както се казва в прекрасния край от който идвам - НЕ САКАМ ГОООО!!!
23
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Akо сте мю мъж с по-дълъг ченгел, вдигнето го и я подпрете отзад за опора, за да бъде още по алфа.
22
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Елементарно Уотсън. Веднаж и скъсай трът ката и от секс и е твоя. Ще те чака като псе на дувар за още.
21
5
 
13
 
! Отговори
Иво преди 2 години
Кой ще седне да се занимава с глупости.....алфа 150 кила, все права, и все дуднеща, колкото и каквото и да я правиш....еле па ако и дъщеря има, по-добре бягай далеч, ще бъдеш единствено използван, каквото и да правиш....и следващия, дет и се усмихне, я вкарва директно и той в леглото...
20
4
 
16
 
! Отговори
Киро Х преди 2 години
Taзи оризарка монголоидна ли е алфа жената? Тая по-скоро се е оженила за някой с 40 години по-стар американец, немец или канадец, с цел да избяга от Филипините (или от която там дупка е изпълзяла) и да дойде да паразитира в Западния свят.
19
1
 
15
 
! Отговори
Алфа,Бета,Гама,... преди 2 години
Спечелете сърцето на Гама жена и Алфа жената веднага ще дойде при вас . Гама жената има такова излъчване , което ще ви доведе всяка жена от спектъра на излъчването. Желая ви успех !
18
10
 
14
 
! Отговори
Млад Мъж преди 2 години
Аз им печеля сърцето, след като сме в леглото двамата завити, пускам ядна яка тропня (а па и ако съм ял боб малиии) и я завивам през глава да диша, да види кон боб яде ли...
17
8
 
16
 
! Отговори
Спец преди 2 години
Жената се подчинава със силни прръдни.Досега не съм познавал една жена която да не ти е вярна до гроб ако си я подчинил с мощна мъжка мега шумна прадняя
16
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Съжалявам че развалих вечеринката
15
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Оня ден говорих с един български гражданин от малцинствата и две думи не каза правилно!Каква е тази образователна система?
14
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мише, като се има предвид областта на компетенциите ти, я напиши една статия как да спечелим онова между краката на алфа жена?
13
1
 
6
 
! Отговори
11, преди 2 години
Ти колко деца имаш?
12
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как ли? Ами с много обемист портфейл.
11
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бягайте далеч от такива! Алфа *** най-често ражда дете гейче!
10
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Алфа жената се печели като останалите, пари и много секс...